top of page

TV

JINEK

Begin 2015 krijgt Eva Jinek haar eerste dagelijkse latenightshow in de periode dat Pauw niet wordt uitgezonden. Tijdens de zomer- en winterstop 2015 en de winterstop van 2016 vervangt Jinek geheel of gedeeltelijk het programma Pauw als latenightshow van NPO 1. In 2017 wisselen Pauw en Jinek het tijdslot om de drie maanden af. Rachel is vanaf het begin betrokken bij het programma als nieuwsredacteur.

PAUW

Vanaf September 2014 gaat Rachel door met Jeroen Pauw die na het beeindigen van Pauw & Witteman de Late Night talkshow Pauw begint. Een dagelijkse talkshow live vanuit de studio uit de oude Westergasfabriek.

PAUW & WITTEMAN

Halverwege het eerste seizoen wordt Rachel gevraagd het team van Pauw & Witteman te komen versterken. Pauw & Witteman is de dagelijkse talkshow van de Vara met de ‘interviewkanonnen’ Jeroen Pauw en Paul Witteman. Centraal staan de actualiteit van de dag, de waan van de week en het gesprek van de dag. Van Bach tot Bauer, van terreur tot TV, van voetbal tot verkiezingen: alles komt aan bod en niets blijft onbesproken. Rachel blijft televisie-redacteur tot de laatste uitzending op 23 mei 2014.

Sonja, de meester & de leerling

Serie programma’s gepresenteerd door Sonja Barend waarin bekende personen die uitblinken in hun vakgebied hun kennis in een masterclass overdragen aan drie getalenteerde jonge beroepsgenoten. Masterclasses worden onder andere gegeven door Willem Nijholt, Robert ten Brink, Robert Kranenborg, Gijs Scholten van Aschat, Menahem Pressler en Sonja zelf.

Sonja met...

Een serie interviews op locatie met bekende personen. Sonja interviewt Karel Appel, Aung San Suu Kyi, Christo en Jamie Oliver.

BAREND & WITTEMAN

Rachel begint haar televisie-carierre als redacteur bij Barend & Witteman. Een dagelijks praatprogramma met gasten en publiek, gepresenteerd door Sonja Barend en Paul Witteman. In eerste instantie wordt B&W uitgezonden onder de naam Barend & Witteman. Het programma wordt van maandag tot en met vrijdag in de vooravond live uitgezonden. Aan een grote tafel praat één van de twee presentatoren met één of meerdere gasten over een onderwerp uit het nieuws van die dag. Sonja vertrekt in 2002 bij het programma en neemt Rachel als redacteur mee naar twee nieuw te ontwikkelen programma’s: Sonja’s Masterclass en Sonja met…

bottom of page